Gemen syns inte ibland !

Frågor om datoranvändning och forumtekniska frågor, som inte har med flyghistoria att göra.

Gemen syns inte ibland !

Inläggav Bengt Ekbladh » 14 mar 2014, 22:35

Gemen syns inte ibland !
Dessa skall väl visar att det finns bild i inlägget?

Har nyligen upptäckt att det inte visas när ett foto visas i forumet, menar alltså att ”gemet” inte syns i listan ex:

viewtopic.php?f=40&t=10426

viewtopic.php?f=40&t=10425


Då foton av krigsflygplan som omnämns ännu tyvärr inte är så ofta förekommande är det ju Viktigt att man kan se när det finns bilder.

Vet inte om det har att göra med hur man lägger in bilderna eller om något ”vajsar” på forumet.

Och hur är det med ::
ändringar i inlägg som inte syns som jag nyss frågat om Sven Erik ?
Bengt Ekbladh
 
Inlägg: 5011
Blev medlem: 23 feb 2008, 15:18
Ort: Gävle

Re: Gemen syns inte ibland !

Inläggav Sven-Erik Jönsson » 16 mar 2014, 08:40

Jag har letat men kan inte finna något inlägg med inlagd bild där gemet saknas. Har Du något exempel?

/Sven-Erik
Användarvisningsbild
Sven-Erik Jönsson
Site Admin
 
Inlägg: 7618
Blev medlem: 06 feb 2008, 12:19
Ort: Haverdal, Halmstad

Re: Gemen syns inte ibland !

Inläggav Bengt Ekbladh » 16 mar 2014, 10:42

Några ex, kolla listan vid:
22221
22234
22238
22265
22266
Bengt Ekbladh
 
Inlägg: 5011
Blev medlem: 23 feb 2008, 15:18
Ort: Gävle

Re: Gemen syns inte ibland !

Inläggav Sven-Erik Jönsson » 16 mar 2014, 17:34

Bilderna för J 22 som Du refererar till är inte inlagda som IMG utan länkade som URL till en extern sida (ett fotoalbum på nätet) och därför blir det inte något gem.
/Sven-Erik
Användarvisningsbild
Sven-Erik Jönsson
Site Admin
 
Inlägg: 7618
Blev medlem: 06 feb 2008, 12:19
Ort: Haverdal, Halmstad


Återgå till Data- och forumfrågor

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 2 gäster